Tryckkänsliga lim

Under våra många år i limindustrin har vi utvecklat ett marknadsledande sortiment av tryckkänsliga smältlim. Dessa lim används i otaliga självhäftande och konverteringsapplikationer runt om i världen.

Beprövade och betrodda av våra kunder.

Våra Pressen™ PSA smältlim  är speciellt framtagna för att ge exceptionell prestanda för självhäftande etiketter.

Som ett resultat kan man lita på att de säkert binder papper, metallfolie, plastfilm, tyg och etiketter gjorda av non woven till glas, papper, kartong, metalliska och keramiska ytor. Vi har flera produkter i vår portfölj med olika klibbighet och övriga egenskaper för att kunna erbjuda den bästa lösningen för varje applikation.

Pressen™ smältlim för självhäftande beläggningar är nu en viktig komponent i produktionen av tejp, konstpaneler, påsar och kuvertförslutningar till och med insektsfällor.

Vi tillverkar även lim som är utformade för att inte lämna efter sig rester på ytan då de blivit avlägsnade. Det innebär att flera etiketter kan packas ovanpå varandra för att sedan dras isär utan problem.

Vi kan även erbjuda återaktiverbara smältlim för beläggningar och lamineringar. Dessa produkter används för skor, väskor, säckar och fälltejp.

Om du vill ha mer information, vänligen maila oss på marketing@beardowadams.com.

> Neueste Nachrichten

Erfahren Sie mehr: unsere neuesten Nachrichten, Events und Produktentwicklungen  Newsarchiv

H.B. Fuller Acquires Beardow Adams

With manufacturing capabilities across Europe and the U.S., and a powerful distribution network across the globe, Beardow Adams is recognized for its...

Mehr…

Kontaktieren Sie uns