Förpackningslim

Varje år förlitar sig tusentals tillverkare av livsmedel, drycker, läkemedel och förpackade varor på våra lim för att förbättra sin produktpresentation, differentiera sina varumärken och förbättra deras produktionslinjer. Vi har tagit denna prestanda till en helt ny nivå med vårt BAMFutura™-sortiment; otroligt framgångsrikt för förpackningar.

BAMFutura-serien har tagit prestandan hos lim för förpackningar till en ny nivå. Tekniskt avancerade och exceptionellt mångsidiga, BAMFutura smält-lim kan användas tillsammans med de flesta maskiner, material och förpackningsformat.

Vi tillverkar även lim som är speciellt framtagna för användning inom de mest krävande förpackningsförslutningen, kartongförseglingen och låd-resningen. Dessutom uppskattar Beardow Adams behovet av att hälsovårds- och läkemedelsförpackningar är säkra och manipulationsskyddade. Vi levererar lim som ger exceptionell förpackningskonstruktion och förslutningsstyrka.

Som svar på kraven från den snabbt växande snabbmatssektorn har vi utvecklat lim som har stark vidhäftning till belagda ytor och klarar temperaturer ner till -40°C. Dessutom kan våra lättkörda lim appliceras exakt vid höga hastigheter, vilket gör dem idealiska för snabba linjer med tvättmedel, spannmål, fröer, husdjursfoder och pulverförpackningar.

Om du vill ha mer information, maila oss på marketing@beardowadams.com.

> Neueste Nachrichten

Erfahren Sie mehr: unsere neuesten Nachrichten, Events und Produktentwicklungen  Newsarchiv

H.B. Fuller Acquires Beardow Adams

With manufacturing capabilities across Europe and the U.S., and a powerful distribution network across the globe, Beardow Adams is recognized for its...

Mehr…

Kontaktieren Sie uns