Träbearbetningslim

Vi kan göra underverk med trä!

Beardow Adams använder de finaste råvarorna och mest avancerade tillverkningsprocesser för att producera unika, högpresterande smältlimslösningar för träbearbetning.

Våra trälimmer är rena, lätta att hantera och extremt användarvänliga. Våra trälimmer används i applikationer med krävande folielaminering, profilomslag, kantband, mjukformning, skumlimning, V-spår och topplaminering mm. Allt detta runt om i hela världen.

Det revolutionerande sortimentet av BAMFutura lim kan användas med de flesta träbearbetningsmaskiner och ger överlägsen vidhäftning av PVC, HPL, massivt trä, melamin, träfaner och andra material till MDF och spånskivor.

Dessutom är våra andra snabbsmältande och snabbhärdande träbearbetningslim idealiska för förbestrykning av melaminimpregnerad papp, faner, HPL- och PVC-kanter. Våra profilomslagslim har utvecklats för användning med träfaner, pappersfolier, PVC och högtryckslaminat och gör det möjligt för dörr- och dörrkarmtillverkare att producera, lackera och härda profiler i en effektiv engångsoperation.

Beardow Adams tillverkar även tekniskt avancerade kantbandslim. Dessa har bevisat att de tål 100°C temperaturer i upp till tre dagar utan att delaminering och de används ofta i nom global möbelindustri. Dessutom uppfyller våra mjuka formningslim FIRA Gold Award Standard, precis som våra limmer för skum och tyg som används av ledande möbel- och sängtillverkare. Vårt sortiment innehåller även V-spårlim som används vid tillverkning av byrå- och högtalarlådor och även topplamineringslim för skapande av en modern ytfinish.

Vi har träbearbetningslim för följande applikationer:

  • Förbehandling/limning
  • Profilomslag
  • Kantband
  • Mjukformning
  • Skum
  • Falsning, topplaminering och övrig sammanfogning

Om du önskar mer information, vänligen maila oss på [email protected]

> Neueste Nachrichten

Erfahren Sie mehr: unsere neuesten Nachrichten, Events und Produktentwicklungen  Newsarchiv

Prodas™ 2555: our new recyclable pocket spring adhesive

Today, there are increasing demands for manufacturers in the mattress industry to offer takeback services and to invest in recycling technologies and...

Mehr…

Kontaktieren Sie uns